Megkezdődtek iskolánkban a 70. évfordulóra szervezett programok: Nulladik napon, április 8-án, napon autósmozival kezdtünk, retróhangulatot teremtve, megnéztük a Macskafogó című magyar rajzfilmet, Barkóczi Csaba régi tanítványunk hangosításával.

Majd az első napon felavattuk iskolánk 70. születésnapja alkalmából készült saját készítésű emléktáblánkat. Vendégeink voltak Pergel Antal az Érdi Szakképzési Centrum főigazgatója, Nagy János Szigetszentmiklós polgármestere és Czapek Tamásné volt igazgatónk. Következő program egy látványos drift bemutató volt. A bemutató volt tanulónknak, Holló Zsoltnak köszönhető.

A nap zárásaként a népszerű SPEEDZONE csatorna izgalmas csapata látogatott el hozzánk. Egy jó kis beszélgetésen és egy autómustrán vehettek részt a tanulók.

A második nap a pályaorientáció jegyében telt. Statikus bemutatót tartott a Honvédség és a Tűzoltóság. Részecskemérés is volt az Energotestnek köszönhetően. Meglátogatott minket négy öregdiákunk Kovács Ferenc, Juhász Ádám, Barkóczi Csaba és Hézser Péter. Elmesélték tanulóinknak, hogy az iskolánkban töltött évek után hogyan jutottak el a jelenlegi foglalkozásukig.

A zárónapon az egészségé volt a főszerep: drogprevención, önbizalomfejlesztésen és az IT világának lehetőségeit bemutató foglalkozásokon vehettek részt diákjaink.

Minden vendégünknek köszönjük, hogy hozzájárultak egy újabb sikeres és érdekes naphoz!

Galéria